+32 (0)32 97 94 23

Partners

Homebuilding Group werkt al jaren samen met een vast team van ervaren archirtecten, ingenieurs en aannemers voor het beste resultaat.

Multiprofessioneel architectenbureau Guy Peeters – Johan Rijckaert

APR werkt vanuit het standpunt dat bouwen een werk is van mensen. En onze mensen werken het beste in vertrouwen. Dat is dan ook precies de reden waarom we van begin tot einde samen te werk gaan, met u als opdrachtgever aan de ene kant van de tafel en ons als ontwerpers aan de andere kant. Tezamen werken we het ganse project uit, van concept tot realisatie.

Als aanvulling op de knowhow en competenties van APR, heeft het bureau bovendien ook een groot netwerk van vakkundige partners uitgebouwd. Een duurzame aanpak met als eindresultaat een topcreatie binnen de vooropgestelde timing en het beoogde budget met een lage risicofactor.

Architectenbureau Guy Peeters – Johan Rijckaert

www.ap-r.be

Huybreckx Algemene Bouwonderneming

Bouwt en renoveert rust- en verzorgingstehuizen, serviceflats, rustieke en moderne appartementen, villa’s en woningen, commerciële ruimten. Het volledige proces kan door Huybreckx worden verzorgd.

www.huybreckx.be

Huybregts-Reynders NV

Een halve eeuw ervaring en traditie in bouwprojecten en verbouwingsprojecten. Mettertijd heeft Huybreghts-Reynders een brede waaier van competenties verworven die u onder onze activiteiten kan raadplegen. Zo hebben wij voor bijna elk onderdeel in het bouwproces de juiste mensen.

Web: www.huybregts-reynders.be

Building & Partners

B&P is een gevestigde waarde binnen de bouwsector, actief als klasse 6 speler (openbare werken) en professionele partner van projectontwikkelaars van grote bouwprojecten (appartementen, industriële complexen, kantoorbouw,…).

B&P kan rekenen op een 50-tal medewerkers, vakexperts die de visie en waarden van deze onderneming dagelijks uitdragen. B&P gaat voor het uitbouwen van langdurige relaties en nieuwe samenwerkingen met de verschillende factoren in het bouwproces (architect, ingenieur, makelaar…) die eenzelfde visie delen.

www.building-partners.be